Skip to main content

Over Mij

Welkom bij De Droomzolder

Een kijkje achter de schermen

Mijn naam is Henny; moeder van twee prachtige dochters die al lang niet meer in wiegjes slapen. In 2014 heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik heb jarenlange ervaring achter de naaimachine en mij gespecialiseerd in het restaureren en het bekleden van wiegjes. De wiegjes worden uitgevoerd in mooie kwaliteit stoffen met bijpassende lakentjes, dekentjes en een op maat gemaakt matrasje van 10 cm dik. Er zijn wiegjes op voorraad en ik maak maatwerk. Daarbij houdt ik rekening met jouw wensen en werk met de materialen en kleuren die jij mooi vindt.

Daarnaast biedt De Droomzolder handgemaakte baby- en peuter producten die hip en uniek zijn. Iets dat niemand anders heeft zoals babynestjes, luiermandjes, aankleedkussen hoesjes, box kleden, billendoekjes covers, omslagdoeken, lakentjes en dekentjes. Heb je iets in gedachte? Alles is bespreekbaar. Producten van De Droomzolder komen uit eigen atelier en ieder product wordt stuk voor stuk met zorg en liefde gemaakt.

Ik ben altijd op zoek naar de leukste en meest trendy producten of styling van een baby- of kinderkamer. Ik kies voor mooie kwaliteit stoffen van natuurlijke materialen. Materialen die voor jouw kleintje veilig, luchtdoorlatend en vrij van giftige stoffen zijn met het Oekotex keurmerk.

Liefs Henny

Fijne samenwerking met KickenStoffen.

Kwaliteit en Exclusiviteit

In 2014 ben ik in contact gekomen met KicKenStoffen.
Ik was opzoek naar exclusiviteit en kwaliteit.
Inmiddels heb ik een hele goede samenwerking opgebouwd met Bianca en haar moeder Ans van der Heijden, de eigenaressen van KicKenStoffen.
Goed en eerlijk advies en Brabantse hartelijkheid, dit tegelijk met een grote collectie baby- en kinderstoffen, waaronder biologische katoen, hippe tricot stoffen, hydrofiel oftewel babykatoen, teddykatoen noem maar op… eigenlijk te veel op te noemen.
Kan je geen keuze kunnen maken of heb je twijfels neem dan gerust een kijkje op de website van KicKenStoffen

Email: Info@kickenstoffen.nl
Website: www.KicKenStoffen.nl
Facebook: www.facebook.com/kickenstoffen
Instagram: www.instagram.com/kickenstoffen